Conferència: ‘Comportament no verbal: convèncer, entendre i comunicar’

Dates  26/11/2019

Horari De 19.30 a 21.00 hores

Lloc de celebració Aula 75 de l’ICAB (Mallorca, 283)

Organitzador Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) amb la col·laboració de l’Institut Hune

 

Amb comportament no verbal ens referim a tota aquesta conducta realitzada amb els nostres gestos, postures, aparença, expressió facial, o tots aquests missatges que es transmeten amb la veu, i amb l’ús de l’espai que ens envolta.

Molta gent dona per descomptat que existeix el comportament no verbal, però pocs s’adonen de la quantitat d’informació que transmetem amb aquest: la nostra personalitat, els nostres gustos, el nostre estat d’ànim, les nostres intencions i fins i tot el grau de sintonia amb la persona que està parlant amb nosaltres.

També quan estem quiets el nostre comportament no verbal emet informacions útils als altres per a entendre’ns més enllà de les paraules.

Per això és fàcilment comprensible que, per als advocats i advocades és indispensable dominar la seva comunicació no verbal i entendre la dels altres, ja que el treball de l’advocat/da es caracteritza per una constant interacció amb els clients, els companys del teu mateix despatx o d’uns altres, jutges, fiscals etc.

Comunicar de manera efectiva i activa no significa únicament conèixer un ampli vocabulari jurídic.

L’advocat/da ha de dominar la seva comunicació per a poder assessorar, negociar, convèncer, persuadir, treballar, en definitiva … comunicar amb la finalitat d’aconseguir els seus objectius.

 

Inscripcions aquí

Deja un comentario

Verificado por MonsterInsights